kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

Zaštita ličnih podataka

El. pošta

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka korisnika internet prodajnog portala kao i o njihovom korišćenju.

Da bi ti bila omogućena kupovina ulaznica putem Gigstix.com internet prodajnog portala, moraš biti registrovani korisnik! Više informacija o proceduri registracije i korišćenju prodajnog portala možeš naći ovde

U ime GIGS TIX doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaša email adresa koju unesete prilikom registracije neće biti iskorišćena za druge namene osim za kontakt prilikom poručivanja i kupovine ulaznice kao i za obaveštavanje o drugim događajima koji su ili će biti u prodaji od strane GIGS TIX doo. Vaša email adresa neće biti predmet prodaje ili ustupanja drugim pravnim licima.

U slučaju potrebe vaši lični podaci poput broja telefona će biti iskorišćeni za potrebe ostvarivanja kontakta i provere vaših podataka i porudžbina ali neće biti predmet prodaje ili ustupanja drugim pravnim licima.

GIGS TIX doo zadržava pravo da statistički obrađuje podatke korisnika i da iste koristi za sopstvene potrebe, u skladu sa važećim zakonskim aktima.

Zbirka podataka o ličnosti Gigstix.com prodajnog portala je registrovana u centralnom registru Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti!