kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

KRUŠEVAC GETO - KRALJICA SNEŽANA I
23.12.2022.
NOVI SAD - SPENS - AMFITEATAR

El. pošta

Pozorište

 kgdec22

Poštovani,
Obaveštavamo vas o četvrtom održavanju ''STAND UP SHOW'' večeri, večeri komedije uz ''KRUŠEVAC GETO'' pod radnim nazivom ''KRALJICA SNEŽANA l'', a koji će se održati u PETAK 23. DECEMBAR 2022 sa početkom u 20 sati u AMFITEATRU J.P. SPC VOJVODINA (SPENS) u Novom Sadu.
Ovaj, već uveliko Kruševljanima poznat rep sastav, čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami.

Grupa je nastala 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Na vrlo duhovit i komičan način bave se opštim provincijskim društvenim temama, kako kroz pesme, tako i kroz skečeve, koji u poslednje vreme privlače sve veću pažnju i van Kruševca. Autori su muzike za predstavu „Čekajući Godoa", koja je trenutno aktuelna u Kruševačkom pozorištu. Prva pesma koju su objavili nosi naziv „Kruševac Geto" i po njoj odlučuju da daju ime grupi. Posle toga nižu hitove kao što su „Idemo na more", „Ljubav ispred Duoma", „Kad ćeš sine da se ženiš", „Market", „Taksisti", Rakijara itd.
Ne trude se da pobegnu od onoga što jesu, da menjaju svoj dijalekat, pogađaju naizgled sasvim normalne, svakodnevne teme i situacije sa kojima se svi mi susrećemo, i baš zbog toga jesu posebni. Publiku su već pridobili, a u zadnjih par meseci njihova popularnost sve više raste, što pokazuju kako pregledi na Youtube-u, broj pratioca na društvenim mrežama i brojni nastupi van Kruševca. Njihov stand up nastup predstaviće nam ljude iz njihovih skečeva način na koji oni vide mnoge društvene probleme i situacije a sve u kombinaciji sa duhovitim rap pesmama koje prate svaku njihovu priču.

Ovo je peto novosadsko izvođenje ove do sada, kod publike u svakom smislu odlično prihvaćene predstave odigrane u mnogim gradovima Srbije a uz dug i gromoglasan aplauz novosadske publike.

GDE?

NOVI SAD 
SPENS - AMFITEATAR

KADA?

PETAK - 23.12.2022. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1200 dinara
BALKON - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.