kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

ZORAN KESIĆ PRIČE I PESME
06.12.2022.
NOVI SAD - POZORIŠTE MLADIH

El. pošta

Pozorište

 kesic0612

ZORAN KESIĆ, PRIČE I PESME je humoristička priredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom. Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu. Izuzev dela priče o korupciji. Tu se malo umešao i "Njuz Net", ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način. obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.
Tokom priredbe priča i peva. Otud i genijalni naziv programa "PRIČE I PESME". Ko bi se toga dosetio? Pa Kesić.
Nijedno izvođenje predstave nije isto kao neko koje je već odigrano. Svako je protkano novim detaljima iz okoline i svakodnevnice u kojoj se nalazimo, koje umetnik veoma dobro ažurira i obrađuje na njemu svojstven, krajnje duhovit i satiričan način. Na osnovu toga se i njegove priče i pesme , svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova priredba dobija formu živog. rastućeg, menjajučeg organizma.
Kesić inače nikad ne govori o sebi u trećem licu. To rade samo egocentrične, primitivne, samo zaljubljene budale. E, al ovo je pisanje, to se ne računa.
Nakon mnoštva gradova u kojima je sa predstavom gostovao i ovaj put, deseti po redu, se ponovo vraća u Novi Sad, gde se po njegovom mišljenju najbolje oseća i gde je ostavrio najbliži kontakt sa publikom. A nada se i ona sa njim. Verovatno su se pronašli u onim novim detaljima iz okoline i svakodnevnice.

GDE?

NOVI SAD
POZORIŠTE MLADIH

KADA?

UTORAK 06.12.2022. u 19:30č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1400 dinara
BALKON - 1200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.