kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

STAND UP SEMIRA GICIĆA
14.10.2022.
NOVI SAD - GIMNAZIJA LAZA KOSTIĆ

El. pošta

Pozorište

Beskompromisni1410 baner

Beskompromisni stand-up je monokomedija koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić. Tema ove monokomedije je „ Male stvari koje nas vežu", te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovek svakodnevno živi.
Komedija je svojevrsni nastavak „Beskonceptualnog stand-up-a" sa kojim je Semir punio sale širom Jugoslavije zbog popularnosti klipova na društvenim mrežama.

U njegovim nastupima nema viceva, jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i drugih.Autor ne obećava i ne garantuje hit predstavu, urnebesnu komediju i smeh do suza. Gicić govori beskonceptualno i beskompromisno.

Dođite i uverite se zašto su sale uvek rasprodate!

GDE?

NOVI SAD
GIMNAZIJA LAZA KOSTIĆ - POZORIŠNA SALA

KADA?

PETAK - 14.10.2022. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1000 dinara 

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.