kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

MAČKA PEČENA
17.05.2022.
NOVI SAD - POZORIŠTE MLADIH

El. pošta

Pozorište

mackapecena22

Nakon odličnog prijema kod publike, najavljujemo drugo novosadsko izvođenje predstave "MAČKA PEČENA'', koje će se desiti 17. MAJA 2022. u POZORIŠTU MLADIH u Novom Sadu, sa početkom u 19 i 30 sati.

Predstavu je režirala Đurđa Tešić, po tekstu Milene Depolo, a likove tumače VIKTOR SAVIČ, JELENA ĐOKIĆ, VLADAN MILIĆ, TEODORA DRAGIĆEVIĆ, DUŠANKA GLID i TAŠANA ĐORĐEVIĆ.

Reč reditelja: "Teško je objasniti leptiriće u stomaku" ...sreća, radost prepoznavanja, bliskost i strast to je ono što je povezalo Sofiju i Petra.
Oboje su realizovane ličnosti, samostalne emotivno i finansijski, Sofija je majka predivne mlade devojke, a Petar uspešan, pun samopouzdanja, čovek koga bi svaka savremena žena poželela. Od jednog naizgled potpuno beznačajnog događaja odnos počinje da se menja. Pojavljuju se sumnja, nepoverenje, želja za kontrolom, nesigurnost i manjak poštovanja.
Predstava "#Mačka_Pečena" bavi se ljubavnim odnosom u kome polako nestaje samopoštovanje, unutrašnje granice i u kome dvoje ljudi zajedno tonu u tamu grubosti i povređivanja.
Koji je trenutak kada treba odustati od ljubavnog odnosa koji to više nije?"

GDE?

NOVI SAD
POZORIŠTE MLADIH

KADA?

UTORAK 17.5.2022. - 19.30h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1500 dinara
BALKON - 1400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.