kartice-male-bez-amex-2017

DECA NA INTERNETU 2 - PREDSTAVA
23.11.2018.
NOVI SAD - GIMNAZIJA LAZA KOSTIĆ

El. pošta

Pozorište

deca2311 baner

DECA NA INTERNETU 2

Krajem 2012. godine Studio Centar je realizovao jednu od najuspešnijih pozorišnih predstava za mladu publiku „Deca na internetu“, koja se kroz četiri različite priče bavila zloupotrebom dece na internetu. Predstava je igrana pune tri godine i videlo ju je više od 3.000 gledalaca.

Pet godina kasnije, odlučujemo se da napravimo novu predstavu, koja će, prateći nove tehnološke trendove obraditi istu temu ali na novi način. Kroz tri istinite priče, koje su se dogodile u poslednjih godinu dana u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, pokušaćemo da predstavimo mladoj populaciji koje su to najveće opasnosti koje vrebaju na internetu, najviše na društvenim mrežama. Pored same predstave, učesnici u predstavi, a kasnije i gledaoci, proći će kroz niz edukativnih radionica i predavanja, kako bi edukacija mladih bila što kompletnija.

*Napomena: uz kopovinu više od 10 karata za predstavu, ostvaruje se popust po ulaznici, gde je iznos jedne 350 dinara. Ovaj popust je moguć samo u glavnoj biletarnici GIGS TIX u Pariskom magazinu u Novom Sadu.

GDE?

NOVI SAD
POZORIŠNA SALA GIMNAZIJE "LAZA KOSTIĆ", LAZA LAZAREVIĆ 1

KADA?

PETAK 23.11.2018. u 20:15č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 400 dinara
(uz kopovinu više od 10 ulaznica, ostvaruje se popust, gde je iznos jedne 350 dinara)

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.