kartice-male-bez-amex-2017

MJUZIKL MULEN RUŽ
29.05.2018.
NOVI SAD - NOVOSADSKO POZORIŠTE

El. pošta

Pozorište

mulenruz

Studio teARTar opet će igrati jednu od najinspirativnijih ljubavnih priča - priču o borbi za istinu, lepotu, slobodu i ljubav - priču „Mulen Ruža”!

Zakoračite ponovo sa nama u tamu bordela, u vrtlog strasti, u najčistiju sreću i najtananiju tugu, u muziku i ples, u sve ono što nam je potrebno da se osećamo živima! Više od 20 igrača, glumaca i pevača odigraće jednu od najvećih ljubavnih priča svih vremena!

Spektakularni spektakl je najmanje što možete da očekujete kada se smestite u vaša sedišta i u jednom dahu pogledate našu raznovorsnu paletu likova. Da li ste uhvatili pogled neke od kurvi iz bordela, osetili miris prevare, upili ukus ljubavi? Dođite da zajedno otkrijemo zašto je ova predstava rasprodata šest puta zaredom.

Karte u pretprodaji možete kupiti isključivo na Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 600 RSD.
Na dan izvođenja predstave karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 750 RSD.

Čekamo vas u Novosadskom pozorištu 16. maja sa početkom u 20h!
Čekamo vas u Novosadskom pozorištu 29. maja sa početkom u 20h!
(Predstava se izvodi na srpskom jeziku)

Planirani termin izvođenja 16. maj 2018. godine u Novosadskom pozorištu u Novom Sadu je usled tehničkih problema otkazan i zakazan za drugi termin 29.05.2018.
Kupljene ulaznice za 16.05. će važiti za datum 29.05.2018. dok kupci koji ne mogu da prisustvuju imaće mogućnost da refundiraju novac. 

Na osnovu Obaveštenje organizatora da je došlo do promene termina izvođenja predstave "Mulen Ruž" koja je trebala da se održi u Novosadskom pozorištu u u Novom Sadu 16. i 17. maja 2018. zbog tehničkih problema, pa su zakazana nova izvođenja za 29.05. i 04.06.2018. Svaki kupac je dužan da originalnu kartu koju je kupio donese na prodajno mesto na kojem je kartu i platio, i da u zamenu za istu dobije povrat novca.
Povrat novca počinje 21.05.2018. i trajaće do 27.05.2018.

GDE?

NOVI SAD
NOVOSADSKO POZORIŠTE - VELIKA SALA

KADA?

SREDA 16.05.2018. u 20č

UTORAK 29.05.2018. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 600 dinara

BALKON - 600 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Napomena: Ovaj događaj ima numerisana sedišta, što znači da vi kao kupac treba na mapi da izaberete sedišta za koje želite da kupite ulaznice. Da bi se mapa prikazala potrebno je da vaš browser bude podešen tako da dozvoli našem portalu prikaz mape (Flash tehnologija). Naš savet je da koristite Google Chrome browser a uputstvo za podešavanje za prikaz mape možete naći ovde.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.