kartice-male-bez-amex-2017

HUNTING FAMILY #4
05.05.2018.
NOVI SAD - SKC FABRIKA

El. pošta

Pozorište

BP-baner.jpg

Gostovanje studentske predstave savremenog plesa Akademije umetnosti u Zagrebu odseka za ples 5. maja u SKCNS Fabrici u okviru Nedelje pozorišta u 20 časova. Ulaznice u prodaji u Gigstix prodajnoj mreži od 11.04.

NASTAVNICI: Petra Hrašćanec, doc.art. Francesco Scavetta, gost predavač

IZVODE :
ANĐELA BUGARIJA 
EMA CRNIĆ 
IDA JOLIĆ 
MARTA HABULIN
ANDREAS HAGLUND 
EMA KANI
GENDIS PUTRI KARTINI
EVA KOCIĆ
KALLIOPI SIGANOU
ŠIMUN STANKOV
UNA ŠTALCAR-FURAČ

KOREOGRAF:
Francesco Scavetta

PRODUKCIJA
Robin Mikulić, 2MA pozorišne dramaturgije

VIDEO
Mateja Ilijašev, 3BA snimanja

To create a performance for the Academy means for me to focus on the students, offering them a process that can inform their bodies, with new knowledges, and transform their vision. By focusing on the quality of the approach to personal research, I kept challenging their individual awareness.
The performance deals with choreographic and compositional issues that see the body and the movement as its central element. Each performer needs to be very alert and calm, grounded and reactive to respond to the group. Each needs to make inspired choices in the structured improvisation and continuously trigger their inner landscapes. I hope that the work willresonate in them longer than the performance itself.


Projekt Hunting Family #4 ostvaren je delimično u centru Vitlycke, gde je imao prvu javnu prezentaciju 27. januara 2018. godine. Odsek plesa ADU-a zahvaljuje se Umjetničkom centru Vitlycke i Švedskoj ambasadi što su pomogli u ostvarenju ove saradnje s ciljem obrazovanja mladih plesačica i plesača.

GDE?

NOVI SAD
SKC FABRIKA

KADA?

SUBOTA 05.05.2018. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 300 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.