kartice-male-bez-amex-2017

PREDSTAVA SUMNJIVO LICE
22.06.2018.
BEOGRAD - CZKD

El. pošta

Pozorište

sl3_baner.png

SUMNJIVO LICE

Sumnjivo lice je predstava po, ali i o čuvenom komadu Branislava Nušića.

Sumnjivo lice nalazi se na spisku obavezne lektire za osnovnu školu u Srbiji i jedan je od najpoznatijih komada naše dramaturgije. Zbog svoje prepoznatljivosti i tematike Sumnjivo lice se, barem do sada, percipiralo kao laka i bezbrižna komedija. Predstava Sumnjivo lice u koprodukciji Reflektor teatra, festivala Nušićijada i Mikser House-a nudi publici neke nove uvide i otvara pitanje o kritičkog potencijala čuvene srpske komedije.

U ovoj predstavi, komad se tretira kao politički, kao inspiracija za neiscrpnu priču o promenama koje se u Srbiji večito čekaju, a retko i sporo dogode. Da li se i u kojoj meri društvo promenilo od trenutka kada je Nušić stvorio ovo delo, pa do danas? Ovo je predstava i o genijalnosti i talentu pisca, koji je sve bolesti našeg savremenog društva dijagnostifikovao još davne 1887. godine, kada je stvorio, za tadašnje prilike, kontraverzno Sumnjivo lice.

Ono što je nesumnjivo konraverzno, i dan danas, je tematika komada. To je uvek aktuelna priča o vlasti, o želji za istom i strahom od nje, koja u fokus stavlja probleme cenzure i auto-cenzure, te se u novoj hrabroj izvedbi uvodi i neizbežna tema medija i njihove uloge u kreiranju i iščekivanju promena.

Režiju potpisuje Vojislav Arsić, a izvedbeni tekst Milena Bogavac. Igraju Zoran Pajić, Jelena Bogavac, Isidora Simijonović, Đorđe Živadinović Grgur, Marko Panajotović, Uroš Novović, Aleksandar Vučković, Aleksandar Jovanović i Predrag Vasić.

Više o predstavi i Reflektor teatru čitajte na: http://reflektorteatar.rs/sumnjivo-lice/

GDE?

BEOGRAD
Centar za kulturnu dekontaminaciju, Birčaninova 21

KADA?

PETAK 22.06.2018. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.