kartice-male-bez-amex-2017

Pozorište

NOVI TVRĐAVA TEATAR % 03-08.07.2018. @ VILA STANKOVIĆ - ČORTANOVCI

El. pošta

Pozorište

novatvrdjavateatar2018

Na osnovu Obaveštenje organizatora da je došlo do promene termina održavanja predstave KRALJ LIR koja je trebala da se održi u VILI STANKOVIĆ 08.07.2018. usled lošeg vremena i brige za bezbednost učesnika i posetilaca, bio je zakazan novi termin održavanja i to 09.07.2018. u Novosadskom pozorištu UJVIDEKI SZINHAZ NOVI SAD.
GIGS TIX DOO donosi odluku, na osnovu obaveštenja organizatora, o povratu prodatih ulaznica svim kupcima koji su ulaznice kupili preko GIGS TIX prodajne mreže i prodajnih partnera, a nisu bili u mogućnosti da prisustvuju novom terminu izvođenja.

Posetioci prvo moraju da podnesu zahtev i prilože karte da bi se uplaćena sredstva mogla vratiti, a zahtev za povrat se može podneti od 13.07-20.07.2018.
Povrat novca će biti od 23.07. do 29.07. na prodajnim mestima gde je ulaznica i kupljena i podnešen zahtev.

3. jul 2018. - RASPRODATO!
“Barufe”

Tekst: Carlo Goldoni - Predrag Lucić

Produkcija: Gledališče Koper, Slovensko gledališče Trst, Gradsko pozorište Pula, Pozoriše Nova Gorica/Slovenija

Reditelj: Vito Taufer

glumački tim: Gojmir Lešnjak Gojc, Maša Grošelj, Marjiuta Slamič, Rok Matej, Iztok Mlakar, Petra Blašković, Patricija Jurinčič, Nika Inančić, Kristijan Guček, Igor Štomulak, Andrej Zalesjak, Luka Cimprič, Gorazd Žilavec

Tri države, četiri teatra, lucidni komedijant Karlo Goldoni, genijalni feralovac Predrag Lucić, izuzetni glumci, spektakularna predstava... Na tri jezika: italijanskom, slovenskom i hrvatskom, i nekoliko varijeteta dijalekata Istre, Krasa i Trsta... Ma, čuće se tu još svašta... Teško popravljive ljudske naravi uvek izazivaju vrcav smeh, onaj do suza... Furiozno, maštovito, urnebesno... Mediteran - nadohvat ruke... Malo je dobrih komedija – evo jedne odlične. Sve u režiji ingenioznog Vita Taufera.


4. jul 2018.RASPRODATE ULAZNICE SA PREVOZOM IZ NOVOG SADA!
“Šuplji kamen”

Tekst: Nikolaj Koljada

Produkcija: Ustanova kulture “Vuk Stefanovć Karadžić”

Rediteljka: Tatjana Mandić Rigonat

Glumački tim: Branka Petrić, Ljiljana Stjepanović, Rada Đuričin, Milan Lane Gutović, Katarina Marković

Milan Gutović, Branka Petrić, Rada Đuričin, Ljiljana Stjepanović i Katarina Marković. Nije li to dovoljan razlog da se dođe u Čortanovce? Evo i dodatnog razloga: moćni ruski pisac Nikolaj Koljada, za koga kažu da je Čehov našeg vremena, i jedna odvažna - ume sa glumcima - rediteljka - Tanja Mandić Rigonat pričaju priču ženama i muškarcima koji žele sočno da prožive svoje treće doba. O čemu misle, šta osećaju, čemu se nadaju? Donose li godine neku višu mudrost? Izoštravaju li godine naše karaktere? Ili sa godinama sve gasne? Šta su godine uopšte u našim životima?

 

5. jul 2018.
“Prostor za revoluciju”

Produkcija: Bitef dance company - Bitef teatar Beograd

Koreografkinja i autorka koncepta: Isidora Stanišić

Muzika: Darja Janošević, dramaturgija: Igor Koruga, scenografija: Ljubomir Radivojević

Izvođači: Ana Ignjatović Zagorac, Miona Petrović, Jakša Filipovac, Nataša Gvozdenović, Tamara Pjević, Boris Vidaković i Nikola Živković.

Ima li revolucije u vremenu koje svakim svojim potezom umrtvljuje pojedinca? Je li revolucija moguća u ovom našem egocentičnom, konformističkom i inertnom društvu? Možemo li je mi, isti takvi, povesti?I kako se to uopšte pleše ta revolucija, kako se pleše ta potreba a za njom? Ako do sada niste gledali duhovitu plesnu predstavu, evo prilike... Virtuozni igrači predano, maštovito i smelo izvode kompleksne koreografske ideje Isidore Stanišić. Ko voli savremeni ples – ovoga puta pod svetlosti zvezda - pravac Čortanovci...

 

6. jul 2018. - POČETAK PREDSTAVE U 20:30h
“Evgenije Onjegin”

tekst: Aleksandar Sergejevič Puškin

Produkcija: Pozorište mladih Novi Sad
Reditelj: Boris Liješević

Glumački tim: Peđa Marjanović, Kristina Savkov, Danilo Milovanović, Mia Radovanović, Ivan Đurić, Jelica Gligorin, Vera Hrćan Ostojić, Slobodan Ninković, Saša Latinović, Neda Danilović, Dragan Zorić

Najbolja preporuka za ovu predstavu su reči reditelja Borisa Liješevića: “Evgenije Onjegin” je vreme koje dolazi. Vreme hladne i prazne duše, koja neguje egoizam kao jedinu odbranu od sveta. Vreme koje hvali bunt, prezir i ironiju, a ubija nežnost, emotivnost, poeziju, ljubav, naivnost i lepotu. Puškin je prepoznao Onjegina kao znak propadanja, dekadencije, kao simptom modernog gradskog života. Danas se taj simptom razvija u generacijsku bolest koja završava u samoći, u potrošenom životu bez ljubavi i smisla.“. Jeste lektira, ali vrhunska...

 

7. jul 2018. - Predstava "Parada" će umesto u Vili Stanković biti održana u Novosadskom pozorištu - Ujvideki Szinhaz!
“Parada”

Tekst: Aleksandar Galin

Produkcija: Tudor Vianu teatar Giurgiu/Rumunija

Reditelj: Kozmin Kretu

Glumački tim: RalucaBotez, Oana Maria Dragne, Laura Voicu, Cosmin Cretu, Serban Chitu, Vlad Binzoiu

Ruski novi bogataši: tradicionalni a nasilni, konzerve a krimosi, sebični a darežljivi, osetljivi a autoritarni... Oksimoron za oksimoronom... Parada neverovatnih likova... I jedna nežna ljubavna priča, sa dvoje ljudi koji traže sopstveni identitet... Uzbudljiva i komična predstava, kažu rumunske novine i kritičari, dobro, novinama ne treba verovati, kritičarima tek ne, ali svako pravilo ima izuzetak. Ovo je taj! Izuzetak... Briljantna predstava!


8. jul 2018. - Predstava će se održati 09.07. u Novosadskom pozorištu / Ujvideki Szinhaz Novi Sad, Jovana Subotića br. 5 u 20 časova.
Kupci koji imaju ulaznicu za 08.07. mogu da iskoriste za 09.07.
Kupci kojima ne odgovara drugi termin imaju mogućnost da dobiju novac nazad. Informacije o povratu novca će biti objavljene uskoro ...

“Kralj Lir”

Tekst: Viliem Šekspir

Produkcija: Narodno pozorište Sarajevo/BiH

Reditelj: Diego de Brea

Glumački tim: Izudin Bajrović, Sanela Pepeljak,

Mediha Muslinović, Slaven Vidak, Vedran Đekić, Elma Juković,

Ima li Bosna boljeg glumca od Izudina Bajrovića? Ok, svako ima svoje simpatije i favorite ali nakon “Kralja Lira” Narodnog pozorišta Sarajevo, biće to samo – ovaj – jedan. O Šekspirovom “Liru” - sve je rečeno, samo treba da se vidi... Ovaj. “Kralj Lir”... Jedna od onih predstava koje dižu lestvicu visoko i posle koje u svesti gledaoca ništa nije isto...

OBAVEŠTENJE: U slučaju kiše predstava će se igrati u Novom Sadu u Novosadskom pozorištu. 
 
U cenu ulaznice je uključen besplatan prevoz iz Beograda, polazak ispred "Pete Beogradske gimnazije" u 19 časova i iz Novog Sada, polazak ispred zgrade "Srpskog narodnog pozorišta" u 19:30 časova. 

Na osnovu Obaveštenje organizatora da je došlo do promene termina održavanja predstave KRALJ LIR koja je trebala da se održi u VILI STANKOVIĆ 08.07.2018. usled lošeg vremena i brige za bezbednost učesnika i posetilaca, bio je zakazan novi termin održavanja i to 09.07.2018. u Novosadskom pozorištu UJVIDEKI SZINHAZ NOVI SAD.
GIGS TIX DOO donosi odluku, na osnovu obaveštenja organizatora, o povratu prodatih ulaznica svim kupcima koji su ulaznice kupili preko GIGS TIX prodajne mreže i prodajnih partnera, a nisu bili u mogućnosti da prisustvuju novom terminu izvođenja.

Posetioci prvo moraju da podnesu zahtev i prilože karte da bi se uplaćena sredstva mogla vratiti, a zahtev za povrat se može podneti od 13.07-20.07.2018.
Povrat novca će biti od 23.07. do 29.07. na prodajnim mestima gde je ulaznica i kupljena i podnešen zahtev.

GDE?

VILA STANKOVIĆ
ČORTANOVCI

KADA?

 03-08.07.2018. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

POJEDINAČNA ULAZNICA - 700 dinara
KOMPLET ULAZNICA 6 PREDSTAVA - 3500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.