kartice-male-bez-amex-2017

SRĐAN DINČIĆ - RASPRODATO
01.12.2017.
NOVI SAD - FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Zabava

s_dincic_banner.png

*** RASPRODATO ***

Srđan Dinčić “TREĆE STANJE”

Voditelj večeri: Galeb Nikačević

Kao i uvek, sa novim predstavama, Standup.rs posle Beograda stiže i u Novi Sad, i to u mesto gde se redovno organizuju stand up večeri ove organizacije, u Firchie Think Tank Studiu.
Ovoga puta je na programu premijera novog stand up specijala, potpuno novog nastupa Srđana Dinčića!
Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nastup će se u Beogradu održavati jednom mesečno a sprema se turneja po gradovima, što je bio slučaj i sa prethodnim specijalom “Đavo iz jagode”
Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 6 godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova 3 One man show-a do sada su : „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“ dok je četvrti premijerno izveden na Stand up Festu 2017. godine. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva puta Dom sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IRL).

"Treće stanje" na sceni Firchie Think Tank Studia 01.decembra u 20h.

Ulaznice za novosadsku premijeru možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX.
Pretprodaja: 500 dinara
Na ulazu: 600 dinara.

Vidimo se u trećem stanju!

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

KADA?

PETAK 01.12.2017. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - 500 dinara RASPRODATO!

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.