kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

Zabava

NEŠA BRIDŽIS % 4.11.2019. @ NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Zabava

nesa bridzis baner

Nakon nedavno održanog sjajnog nastupa u Kombakt areni, i redovnih nastupa po beogradskim klubovima koji su naišli na odličan prijem kod publike na njenu izraženu želju da joj ponovo prisustvuju, ponovno novosadsko izvođenje predstave će se održati u
DOMU KULTURE, 4. NOVEMBRA 2019. OD 21 SATI
Neša Bridžis je srpski stend ap komičar, jedan od utemeljivača ovog žanra na bivšem jugoslovenskom područiju, a ovim pozivom profesionalno je počeo da se bavi pre 8 godina. Održao je preko 2.000 nastupa u Srbiji i zemljama regiona ( Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija), a publika je imala priliku da prisustvuje njegovim nastupima i u Badenu, Cirihu, Melburnu i Sidneju.
Prepoznatljiv je po tome što, pričajući o imaginarnim likovima, govori o univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima, pa i o temama kojih se većina nas stidi. Odličan je imitator i majstor improvizacije koji ume da ostvari kontakt i interakciju sa publikom, po čemu ga prepoznaju i pamte.
Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, koja je glavna karakteristika njegovog nastupa. Od 5 sati raspoloživog autorskog materijala priprema i izvodi pojedinačne nastupe od kojih je svaki nova, originalna predstava prilagođena konkretnoj publici prostoru i vremenu.
MOTO NEŠE BRIDŽISA JE ''STEND AP JE ŽIVOT, A ŽIVOT JE STEND AP''.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

PONEDELJAK 4.11.2019. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.