kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

LEPA BRENA
22.12.2022.
NOVI SAD - BARUTANA

El. pošta

Koncerti

 LB22B

LEPA BRENA

22.12.2022.

NOVI SAD - BARUTANA

Legendarna pevačica bivše Jugoslavije i Balkana Lepa Brena prva je prava zvezda folk muzike i šou biznisa. Njeni filmovi su obarali rekorde na bioskopskim blagajnama, a koncertne turneje sa orkestrom "Slatki greh" postavljale su produkcione standarde u muzičkom biznisu kakvi su do tada postojali samo u Americi i Zapadnoj Evropi. Osnovala je Grand produkciju koja otkriva najtalentovanije mlade izvođače u Srbiji i regionu, ali iza nje pre svega ostaje mnoštvo hitova i bogat muzički opus. Nastupiće u novom koncertnom prostoru Barutane u Petrovaradinu, Alibegovac 52.

GDE?

NOVI SAD
BARUTANA 

KADA?

ČETVRTAK 22.12.2022. - 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 2000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.