kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

MAYA BEROVIĆ
01.01.2023.
NOVI SAD - BARUTANA

El. pošta

Koncerti

mayaberovic23 

MAYA BEROVIĆ

1.01.2023.

NOVI SAD - BARUTANA

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, regionalna super zvezda Maya Berović smatra se svojevrsnim muzičkim fenomenom. Vešto kombinujući različite žanrove, folk, trep i elektronsku muziku, pa čak i rep, uspela je da privuče znatnu pažnju i urbanije publike. Koncerti u Beogradskoj areni i novosadskom SPENS-u, pokazali su da je Berovićeva jedan od komercijalno najuspešnijih izvođača. Novosadska publika će imati priliku da uživa u njenom nastupu u jednom najboljih koncertnih prostora u Gradu, u petrovaradinskoj Barutani, Alibegovac 52.

GDE?

NOVI SAD
BARUTANA 

KADA?

NEDELJA 01.01.2023. - 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 1.500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.