kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

TANJA SAVIĆ
31.12.2022.
NOVI SAD - BARUTANA

El. pošta

Koncerti

tanjasavic23 

TANJA SAVIĆ

31.12.2022.

NOVI SAD - BARUTANA

Tanja Savić jedna od najpoznatijih "Zvezda Granda", najpopularnije takmičarske emisije mladih pevača postigla je zapažen uspeh već debitantskim ostvarenjem "Tako mlada" iz 2005. godine kada je osvojila nagradu za album godine. Istoimena pesma, prema podacima You tube, i dalje je najpopularnija i ima četiri miliona pregleda. Nastupi Savićeve se smatraju najboljim interpretacijama uživo. Novosadska publika će imati priliku da je vidi u novom koncertnom prostoru Barutane u Petrovaradinu, Alibegovac 52.

GDE?

NOVI SAD
BARUTANA 

KADA?

SUBOTA 31.12.2022. - 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 6.000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.