kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

VATRA
28.10.2022.
NOVI SAD - GERILA BAR

El. pošta

Koncerti

 vatra2810 baner

Vatra je jedan od najpoznatijih mejnstrim sastava iz Hrvatske, osnovan 1999. godine.
Ono po čemu postaju poznati jeste mešanje rokenrol žanrova sa uplivom modernih zvukova. Prvi album Između nas, objavljen 1999. godine, nominovan je za novinarsku rok nagradu „Crni mačak" 2000. godine u kategoriji za „nadu godine". Drugi album Anđeo sa greškom objavili su 2002. godine, a iste godine su potpisali ugovor sa diskografskom kućom Dalas rekords.

Pesma „Tremolo" sa albuma Ima li budnih?, u kojoj se pojavljuje Damir Urban, donela je grupi nagradu Porin za najbolju vokalnu saradnju 2012. godine i tada postaju poznati širom regiona. Istu nagradu za najbolji album alternativne muzike dobijaju za album VT 2014. godine. Sledeće godine dobijaju dve nagrade Porin i to za pesmu godine i za najbolje izvođenje grupe sa vokalom. Obe nagrade su dobili za pesmu „Tango".

Pored dueta sa Damirom Urbanom ono što ih je bacilo u etar čitavog regiona jeste duet sa Massimo Savićem, pesma Nama se nikuda ne žuri.

GDE?

NOVI SAD 
GERILA BAR

KADA?

PETAK - 28.10.2022. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.