kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

ACO PEJOVIĆ
24.05.2022.
NOVI SAD - SPENS

El. pošta

Koncerti

AP22

KONCERT JE RASPRODAT!! U PRODAJI SU ULAZNICE ZA DRUGI KONCERT ZAKAZAN ZA 25. MAJ!!


Velikim koncertom u novosadskom "Spensu" 24. maja, Aco Pejovic nastaviće seriju uspešnih solističkih koncerata započetih u Skoplju 9. aprila ove godine.
Karijernu, kreativnu i pevačku moć jedan od najpopularniji umetnika sa ovih prostora pokazao je i nedavno otpevanom pesmom "Ponoć" za potrebe filma "Toma" , gde je u pevačkim deonicama pozajmio svoj glas glumcu Milan Mariću.

Svoj prvi prvi album izdao je 2005.godine, kada se okitio i nagradom „Oskar popularnosti", nakon čega su usledile mnogobrojne nagrade i priznanja, ali i nebrojeno hitova, uspešnih nastupa i koncerata o kojima se još uvek priča.

Pred dve prepune "Arene" u Beogradu, Aco Pejovic je nastupio poslednji put 2018.godine, kada je srpska prestonica pala u trans pokošena kvalitetnim zvucima.
Pripreme za ovogodišnji koncerti u Spensu i uveliko su u toku, a popularni pevač za svoje obožavaoce sprema prave poslastice u vidu muzičkih iznenađenja.

GDE?

NOVI SAD
VELIKA DVORANA SPENSA

KADA?

UTORAK 24.5.2022. - 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER (stajanje)  - 1.700 dinara RASPRODATO!

TRIBINA ZAPAD I - 1 - 1.900 dinara RASPRODATO!
TRIBINA ZAPAD I - 2 - 1.800 dinara RASPRODATO!

TRIBINA ZAPAD II - 1.600 dinara RASPRODATO!

VIP BARSKI STOLOVI* - 3.000 dinara po mestu -RASPRODATO!
*(barski sto prima od 4 do 6 gostiju - minimum za kupovinu su 4 ulaznice, maksimum 6)

Pre kupovine, pogledati mapu rasporeda VIP stolova kod bine, kako bi bilo lakše za odabir željenog: mapa rasporeda stolova

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.