kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

SHAMSO 69
30.9.2021.
NOVI SAD - TC PROMENADA

El. pošta

Koncerti

shamso69

Ekskluzivni, prvi novosadski samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umetničkim imenom Shamso 69, održaće se na otvorenom prostoru krovne terase Promenade u Novom Sadu, u četvrtak 30. septembra.

Publika će biti u prilici da uživa u njegovim novim autorskim pesmama, zatim u pesmama iz repertoara grupe Brkovi čiji je frontmen, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire. Sa prethodna dva samostalna nastupa u Srbiji sa bine je ispraćen dugotrajnim ovacijama, te će poslednjeg dana septembra i Novosađani biti u prilici da uživaju u raznovrsnom repertoaru, prošaranom razmišljanjima i dosetkama ovog kantautora.

Svako ko je ikad prisustvovao njegovim javnim nastupima zna da on nikog ne ostavlja ravnodušnim i zato vas pozivamo da dođete na krovnu terasu Promenade 30. septembra i uživate u programu koji će Shamso 69 spremiti za vas.

Kapije koncertnog prostora biće otvorene od 19 časova.

GDE?

NOVI SAD
TC PROMENADA - KROVNA TERASA

KADA?

ČETVRTAK 30.9.2021. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA U PRETPRODAJI - 1000 dinara
ULAZNICA NA DAN KONCERTA - 1500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.