kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

GIGS TIX - VAŽNE INFORMACIJE

El. pošta

Koncerti

vazne informacije

U skladu sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije, tokom vanrednog stanja uzrokovanog epidemijom korona (COVID-19) virusa GIGS TIX prodajno mesto u Pariskom magazinu neće raditi. Ovakvo stanje će trajati dok se ne steknu uslovi za normalan i bezbedan rad šalterskih službi.

OBAVEŠTAVAMO kupce ulaznica da je zbog aktuelne situacije veliki broj događaja planiranih za naredni period odložen ili otkazan. Sve bitne informacije o događajima - njihovom statusu (odloženi ili otkazani), eventualnim novim datumima i detaljima vezanim za proceduru povrata novca (kada oni budu saopšteni) možete naći na našem sajtu, posebno za svaki događaj.

U slučaju odlaganja događaja kupljene ulaznice će važiti za novi termin bez zamene. 

Kupci koji ne žele ili ne mogu da prisustvuju događaju u novom terminu moći će da vrate svoje ulaznice i dobiju povrat novca.
Kupci ulaznica za otkazane događaje će takođe moći da vrate svoje ulaznice i dobiju povrat novca.

U skladu sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije u cilju zaštite stanovništva od epidemije, GIGS TIX nije u mogućnosti da održava normalan proces rada te povrat novca trenutno nije moguć. Čim se situacija normalizuje i steknu uslovi za održavanje normalnog i bezbednog procesa rada GIGS TIX će započeti povrat novca a više detalja će biti objavljeno na ovom sajtu, za svaki događaj pojedinačno. Molimo kupce ulaznica koji žele da ostvare pravno na povrat novca za strpljenje i razumevanje.

Ovim putem apelujemo na sve kupce ulaznica da, ukoliko su u mogućnosti, ne zahtevaju povrat novca za događaje koji su odloženi i koji će se desiti u drugom terminu - cela izvođačka industrija je veoma ugrožena trenutnom situacijom i hiljade ljudi koji od nje žive se suočava sa krizom koja do sada nije zabeležena. 

Dostupni kanali za komunikaciju sa GIGS TIX-om:

  • mejl: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
  • telefon: 064/844-3051 (radnim danima od 10 do 17 časova)
  • sajt: www.gigstix.com
  • facebook: www.facebook.com/gigstix
  • instagram: www.instagram.com/gigstix.events

Telefon 021/472-4816 neće raditi.