kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

HALF PRES. SEBASTIAN BUSTO
13.3.2020.
BEOGRAD - HALF

El. pošta

Koncerti


sebastia busto baner

Deviant Deep Sound slavi svoj drugi rođendan u pratnji jednog od trenutno najaktuelnijih progressive house producenata i izdavača za 'Sudbeat' (Hernan Cattaneo) i 'The Soundgarden' (Nick Warren) izdavačke kuće - Sebastian Busto. Domaću podršku pružiće Mirza Migazz Poturak i Luka Ivanovic b2b Igor Davidovic

Ova organizacija je započela svoje muzičko putovanje u jednom malom klubu zvanom Toxic uz podršku artista sa nasih prostora i potpuno predana muzici koju izuzetno ceni i poštuje dosegla do saradnje sa najpopularnijim izvodjacima elektronske muzike sadašnjice.

Hvala vam što ste od samog početka deo ove prelepe priče koja ce trajati. Progressive house je muzika koja osvaja, a mi ćemo se potruditi da uz vas vratimo njegov pun sjaj na naše prostore.

GDE?

BEOGRAD
HALF

KADA?

 PETAK 13.3.2020. u 23:59č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 590 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.