kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

AMARO DEL
14.12.2019.
NOVI SAD - EĐŠEG

El. pošta

Koncerti

 amarodelbaner

Od samog početka opredelio se za sakupljanje i izvođenje tradicionalne muzike romskih grupa iz raznih krajeva Evrope i sveta. Da bi došao do što kvalitetnijeg izvornog muzičkog materijala „Amaro Del" sarađuje sa mnogim etnomuzikolozima, a neki od članova i sami su odlazili na teren da bi snimali Rome dok sviraju ili pevaju tradicionalnu muziku.
Ansambl izvodi muziku Roma iz Mađarske, Rumunije, Srbije, Rusije, Poljske, Indije, Azerbejdžana, Francuske i Moldavije. Romska tradicionalna muzika je karakteristična po svojoj naglašenoj emotivnosti, po simbolici u tekstovima koji se pevaju, a ansambl „Amaro Del" joj dodaje i notu sofisticiranosti. Dva specifična vokala, muški i ženski, odlični instrumentalisti, zanimljivi aranžmani, kostimi i scenski nastup čine ovaj ansambl potpuno različitim od svih drugih koji se bave izvođenjem romske muzike. Biće ovo koncert koji veliča ljubav i strast, to je sigurno!

GDE?

NOVI SAD
KULTURNA STANICA EĐŠEG
Antona Čehova 4

KADA?

SUBOTA 14.12.2019. u 20.21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 300 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.