kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

HALF PRES. THE HACKER
26.10.2019.
BEOGRAD - HALF

El. pošta

Koncerti

 thehackerbaner

Heroj francuske scene, kultni elektro i tehno producent THE HACKER stiže 26. oktobra u half!

Ovaj umetnik inspirisao je generacije obožavalaca i umetnika plesne muzike. Michel Amato, kog zovu i "man in the shadows", čuven je i po radu sa Miss Kittin, kao autor muzike na njihovim albumima iz 2001, 2009. i 2015. godine, sa kojih su i čuveni elektro klasici "Frank Sinatra", "1982" i "Stock Exchange"! Njegov solo album "Rêves Mécaniques" iz 2004. smatra se jednim od najuticajnih izdanja elektronske muzike, 2014. je objavio album "Love/Kraft" za svoju novu, uticajnu izdavačku kuću "Zone", koja je nasledila njegovu kultnu "Goodlife" etiketu. Album "Le
Théâtre Des Opérations", na Dark Entries etiketi 2017. objedinio je zvuk kakav je radio na početku karijere, obogaćen modernijom produkcijom i svežim idejama.

GDE?

BEOGRAD
HALF

KADA?

SUBOTA 26.10.2019. od 23č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 590 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.