kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

DEV9T - ALHEMIJA
14-22.06.2019.
BEOGRAD - STARA CIGLANA

El. pošta

Koncerti

 dev9t alhemija-baner

*** PRETRPRODAJA JE ZAVRŠENA ***

DEV9T je umetnička kolonija, galerija, plesni podijum, koncertni prostor, kafana, skejt park, igralište za decu i odrasle, gradilište, škola, art market, motivator kreativnosti.

DEV9T želi da inspiriše, pokreće, izvlači umetnost iz pojedinaca i ekipa, izbaci iz zone komfora i da motiviše zainteresovane da zakorače i da unesu sebe u svet oko sebe. Na DEV9T su svi dobrodošli!

Zato ove godine sa devetodnevnom komplet ulaznicom po ceni od 4500 RSD možeš da prisustvuješ kompletnom sadržaju festivala koji uključuje i sve Sunset specijale - Graham Candy, Bob Moses, Behrouz, Monolink, Red Axes i mnogi druge.

GDE?

BEOGRAD
STARA CIGLANA, Slanački put 26

KADA?

PETAK-SUBOTA 14-22.06.2019. U 17h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

DEV9TODNEVNA ULAZNICA - 4500 dinara - PRETPRODAJA JE ZAVRŠENA!

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.