kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

DEV9T - BOB MOSES - CLUB SET
17.06.2019.
BEOGRAD - STARA CIGLANA

El. pošta

Koncerti

bob-moses-baner

*** PRETPRODAJA JE ZAVRŠENA ***

Elektro pop atrakcija BOB MOSES stiže nam na Dev9t!
Ovi dečaci iz Vankuvera, sreli su se ne tako davne 2012. godine u Bruklinu i odlučili da se malo poigraju sa muzikom i našim umovima.
Malo vremena im je trebalo da osvoje srca onih koji vole intimne klupske svirke i da istovremeno budu na najvećim festivalskim binama.
Iza sebe imaju dva albuma, gomilu dobrih kritika i nastupe na svim većim svetskim festivalima. Na listi festivala na kojima su nastupali nalaze se Coachella, Lollapalooza, Burning Man i Sonar, a od juna i naš Dev9t!
Njihov debi album Days Gone By odlukuje slojevitost u emocijama, sirova snaga i upečatljivi stihovi. Pesma sa ovog albuma Tearing me up bila je hit na top listama alternativnih radio stanica i donela im čak dve Grammy nominacije.
Tragajući za savršenom formulom, sa drugim albumom Battle Lines evoluirali su, od isključivo klupskog, do izrazito kompleksnog zvuka. Iako su ceo album snimili u studiju, finalni oblik dali su mu kroz live izvođenja i interakciju sa svojom publikom.
17. juna su u interakciji sa nama. Slušamo ih (i gledamo ) u Ciglani!
Zapamtite, nijedan ponedeljak neće biti bolji od ovog!

GDE?

BEOGRAD
STARA CIGLANA, Slanački put 26

KADA?

PONEDELJAK 17.06.2019. U 17h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.