kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

KOTORART - ISKRE MLADOSTI
17.07.2019.
STARI GRAD - KOTOR

El. pošta

Koncerti

iskre baner

Na koncertu pod nazivom Iskre mladosti, koji će se održati 17. jula na Ljetnjoj pozornici u Kotoru uz Festivalski orkestar KotorArta kojim će dirigovati poljski dirigent,  maestro Jacek Rogala, premijerno ćemo čuti autorsko delo kompozitora i saksofoniste, Safira Adižesa dok će za vizual na koncertu biti zadužen njegov brat Topaz Adižes, holivudski filmski producent. Na istom koncertu nastupiće i jedna od najnagrađivanijih crnogorskih muzičkih nada, Kotoranka Nađa Janković na gitari. Specijalni gost večeri biće Isak Adižes koji će nastupiti kao narator u delu svoga sina a svoje muzičko umeće prikazaće i kroz kratak nastup na harmonici.

Za više informacija pratite KotorArt na društvenim mrežama Facebook i Instagram @kotorart  ili posjetite www.kotorart.me.

GDE?

LJETNJA POZORNICA
STARI GRAD, KOTOR
CRNA GORA

KADA?

SREDA 17.07.2019. u 22:00č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - PARTER I - 1200 dinara
PRETPRODAJA - PARTER II - 960 dinara
PRETPRODAJA - PARTER III - 600 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.