kartice-male-bez-amex-2017

HUMANITARNI KONCERT SVI ZA MAGDALENU - OTKAZANO
21.10.2018.
BEOGRAD - HALA SPORTOVA

El. pošta

Koncerti

svi za magdalenu

*** OTKAZANO ***
Uskoro više informacija o povratu novca za kupljene ulaznice!

Pozivamo vas na veliki humanitarni koncert pod nazivom SVI ZA MAGDALENU, koji će se održati 21.10.2018., u Hali sportova, na Novom Beogradu, sa početkom u 18 časova. Magdalena Marković je dvogodišnja devojčica iz okoline Golupca, koja je rođena sa retkom vrstom srčane mane i najkasnije u novembru ove godine mora na operaciju srca, koja će biti obavljena na klinici Harley Street u Londonu. Cena prve, od dve predviđene, operacije iznosi oko 50.000 evra. Sredstva za Magdalenino lečenje prikupljaju se putem fondacije „BUDI HUMAN-ALEKSANDAR ŠAPIĆ“ i do sada je sakupljeno oko 28.000 evra. Ovim humanitarnim koncertom planirano je da se prikupi veći deo nedostajućeg iznosa. Na koncertu će nastupiti: Neverne Bebe, BEOGRADSKI SINDIKAT, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi official, Hornsman Coyote, Johny Ranković&Churlians feat Zika Jelic, Iskaz, Lagana Sreda, Bojan Marovic i Baletski studio Art centar. Cena karte je 600 dinara. Celokupan prihod od prodatih karata, kao i od prodaje hrane i pića na samom koncertu, odlazi za Magdalenino lečenje. Koncert su podržali:TikaTaka Veggie, Coca Cola Hellenic, zanatske pivare Dogma Brewery, Pivzdarija, Južni Veparr, KORS Brewery, Academia Brewery, Crow Brewery, Kompas Pivo, Crna ovca Craft Brewery, The Black Turtle Pubs & Brewery, Kraft Lokator - Gde na kraft pivo, Udruženje "Vesela porodica" i Unija studenata Vršac. 

Organizatori koncerta su TikaTaka Veggie i udruženje Eduakcija. 

Vidimo se 21.10., kako bismo udruženim snagama pomogli Magdaleni i njenim roditeljima u borbi za njen život. 

Dobrodošli! :)

GDE?

BEOGRAD
HALA SPORTOVA

KADA?

NEDELJA 21.10.2018. u 18č - OTKAZANO!

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 600 dinara

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

PRESALE REGULAR - 1050 dinara