kartice-male-bez-amex-2017

KONCERT VINO I GITARE 2018
19.10.2018.
NOVI SAD - STUDIO M

El. pošta

Koncerti

 vino i gitare

"Muzička manifestacija Vino i Gitare, koja se od 2015. godine održava u Subotici, ove godine se prvi put održava i u Novom Sadu i Somboru. U Novom Sadu će se održati 19. oktobra u Studiju M, sa početkom u 21h. Domaćin i organizator koncerta je Marko Žigmanović, a njegovi muzički gosti dolaze iz celog regiona. Specijalni gosti su učesnici serijala Nikad Nije Kasno, Goran i Lenče Kukić, Milutin Sretenović Sreta, kao i odlična klapa GETA iz Orebića. Na koncertu će nastupiti orkestar Stari Grad iz Čačka i Miša Kojić kao predstavnik Novog Sada. Ceo koncert prati šestočlani orkestar, a voditelj koncerta je svima poznati Aleksandar Filipović, autor i voditelj emisije Tabloid na RTV. Muzika koju neguje ova manifestacija je isključivo domaća zabavna muzika, pa će tako publika imati prilike da čuje najveće hitove iz nekih prošlih vremena."

GDE?

NOVI SAD
STUDIO M

KADA?

PETAK 19.10.2018. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PRETPRODAJNA CENA - 800 dinara RASPRODATO!
ULAZNICA - 1000 dinara 

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.