kartice-male-bez-amex-2017

MAĐIONIČARI ZVUKA - WIZARDS OF SOUND - OTKAZANO
09.08.2018.
STARI GRAD - KOTOR

El. pošta

Koncerti

magic baner

*** KONCERT JE OTKAZAN *** 
Više informacija ćemo uskoro objaviti na ovoj stranici.

Multiperkusionista svetskog glasa Martin Grubinger, jedan od najboljih virtuoza na udaraljkama, nastupiće na ovogodišnjim KotorArt – Don Brankovim danima muzike, na koncertu sa kineskom briljantnom pijanistkinjom Judžom Vang / Yuja Wang/.
Kotorska publika će imati jedinstvenu priliku da prisustvuje muzici za balet Igora Stravinskog – Posvećenje proleća, kao i Sonati za dva klavira Bele Bartoka, u obradi za klavir i udaraljke.
Koncert dvoje mladih muzičara svetskog renomea, biće jedan od najznačajnijih kulturnih događaja u sezoni, kako zbog umetnika koji će harizmom, profesionalnošću, vanserijskim talentom i šarmom pleniti publiku, tako i zbog izbora programa. Tokom bogate solističke karijere, ovi umetnici su nastupali u najčuvenijim svetskim koncertnim dvoranama, a ovog leta će se po prvi put predstaviti publici na našim prostorima sa jedinstvenim i premijernim programom, koji se ove jeseni izvodi i u njujorškom Karnegi Holu.

U slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u velikoj dvorani Kulturnog centra Nikola Đurković. Zbog manjeg kapaciteta gledališta dvorane, vlasnici prvih 100 kupljenih karata će moći prisustvovati koncertu dok će preostalima novac biti refundiran.

GDE?

STARI GRAD, KOTOR
LETNJA POZORNICA

KADA?

ČETVRTAK 09.08.2018. u 22:00č - OTKAZANO!

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER CENTAR - 1.950,00 dinara
PARTER DESNO - 1.700,00 dinara
PARTER LEVO - 1.700,00 dinara
PARTER KAT III - 1.300,00 dinara

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.