INMUSIC FESTIVAL 24.-26.06.2013.

El. pošta

Festivali

inmusic2013

Krenula prodaja ulaznica za osmo izdanje INmusic festivala!

Leto se definitivno završilo i svi su se polako vratili uobičajenim obavezama. No za one koji se često prisete ovogodišnjeg izdanja INmusic festivala i zato željno iščekuju sledeće leto, najavljujemo dobre vesti. Osmo izdanje INmusic festivala održaće se od 25. do 26. juna 2013. godine, a već od danas možete kupiti ulaznice za ranoranioce koje vrede za sve dane održavanja festivala po posebnoj ceni od samo 3.800 dinara! Tako svi kojima u ušima još odzvanjaju hitovi s brojnih stage-ova, a pred očima im se pojavljuju slike hiljada ljudi u plesnom transu, ranom kupovinom karata mogu smanjiti stres, ali i uštedeti značajan iznos. Ulaznice se u ograničenim količinama prodaju do isteka zaliha.

Ovogodišnji dodatni festivalski sadržaji kao što su Nargila Chill Out Bar, pozornice Ko peva zlo ne misli te Ko to tamo peva, ljudski džuboks i Tesla Boat Show oduševili su pedesetak tisuća fanova. Lako se prisetiti i nekih od headlinera s proteklih INmusic festivala: New Order, Mando Diao, Franz Ferdinand, Nick Cave, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Asian Dub Foundation, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai... Nije ni čudo da se INmusic festival svake godine nalazi na listi najboljih svetskih festivala. Ove godine CNN ga je svrstao među pedeset najboljih festivala na svetu! Našao se i na popisu najboljih dvadeset evropskih festivala uglednog London Timesa, a i poznati portal Global Grasshopper mu je na popisu najboljih dodijelio visoko četvrto mjesto.

Veliko priznanje stiglo je i od Googlea jer je potpisivanjem trogodišnjeg ugovora s festivalom osiguran live prenos festivalskih koncerata širom sveta. Na isti način prenosili su se i drugi festivalski velikani poput Coachelle (SAD), Sónara (Španjolska), Bestivala (Ujedinjeno kraljevstvo), Lollapalooze (SAD) itd.

Prvi potvrđeni izvođač će ujedno biti i poklon posetiocima u vidu nultog festivalskog dana, 24.06.2013: Iggy & The Stooges.

Ostali potvrđeni izvođači:

  • Arctic Monkeys
  • Bloc Party
  • Editors
  • NoFX
  • Airbourne
  • i mnogi drugi...

Festivalski sajt: www.inmusicfestival.com

 

INMUSIC 2013, festival

Datum:
Mesto:

24.06. - 26.06.2013.
Ostrvo Hrvatske mladeži, Jarun, Zagreb

Ulaznice:

Prodaja ulaznica je završena...

 

Prijavi se / Sign in

Novi korisnik / New user?
Registrujte se / Sign up

Zaboravljena loznika / Forgotten password?
Resetovanje lozinke / Reset password

Kontakt

NOVI SAD: Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12 - radno vreme radnim danima od 10h do 18h
BEOGRAD: Supermarket, Višnjićeva 10 - radno vreme radnim danima od 14h do 18h
 
Više informacija o svemu možete dobiti pozivom na 021.472.4816 ili slanjem maila na tix@gigstix.com

con_tel   021/472-48-16

emailButton   Pošalji poruku

 facebook-smalltwitter small instagram icon

Internet prodaja

GIGSTIX.COM internet prodajni portal: 

Poručite i platite ulaznice bez potrebe da dolazite na prodajno mesto. Platite platnom karticom (Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, American Express), elektronskim bankarstvom ili uplatom u banci ili pošti.

ems vma

eMS d.o.o. vrši posredovanje u prometu roba i/ili usluga na Internetu u ime i za račun GIGS TIX doo