kartice-male-bez-amex-2017

SERGEJ ĆETKOVIĆ
17.03.2018.
NOVI SAD - SPC VOJVODINA

El. pošta

Koncerti

sergej1703 baner

Nakon izlaska novog najnovijeg singla "Oči nikad ne stare" , imamo dobar razlog da se 17.marta ponovo, posle dve godine, već 10. put poklonimo novosadskoj publici, na novom koncertu u dvorani SPENS.
Publika će kao i do sada uživati u intimnoj atmosferi, dobrom zvuku, scenografiji i naravno novim pesmama koje promovišemo u okviru nove koncertne turneje. Do tada, uživajte u novim pesmama, video spotovima i vidimo se u SPENS-u.

GDE?

NOVI SAD
SPC VOJVODINA - MALA SALA

KADA?

SUBOTA 17.03.2018. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - KATEGORIJA 1 - 2000 dinara
PARTER - KATEGORIJA 2 - 1800 dinara

TRIBINA - 1800 dinara

GALERIJA - 1500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Napomena: Ovaj događaj ima numerisana sedišta, što znači da vi kao kupac treba na mapi da izaberete sedišta za koje želite da kupite ulaznice. Da bi se mapa prikazala potrebno je da vaš browser bude podešen tako da dozvoli našem portalu prikaz mape (Flash tehnologija). Naš savet je da koristite Google Chrome browser a uputstvo za podešavanje za prikaz mape možete naći ovde.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.