kartice-male-2017

EKV TRIBUTE: DECA IZ VODE
10.11.2017.
NOVI SAD - THE QUARTER

El. pošta

Koncerti

ekv_tribute_deca_iz_vode_baner_1.jpg

Specijalni koncert povodom 30 godina od objavljivanja kultnog albuma EKV 19live86 - Live in Kulušić! i 23. godine od kad sa nama nije Milan Mladenović.

Sviraju Deca iz vode / EKV tribute band project / i Ivan Ranković Raka bubnjar EKV od 1985 do 1987 i u tom periodu je sa bendom snimio albume "S vetrom uz lice" i "Live 1986". Jedini živi član EKV iz tog perioda će zajedno sa bendom (koji većina stručne i muzičke javnosti, a i publike ocenjuje kao najbolji i najverniji orginalu EKV tribute koji je postojao) odsvirati live album kao što je to radio i pre 30 godina zajedno sa Milanom, Bojanom i Magi.

Pored toga će Deca iz vode sa svojim bubnjarem odsvirati hitove EKV-a i iz drugih perioda pa će live program trajati preko 2 sata. Pre koncerta Raka će se predstaviti publici i ispričati mnogo nepoznatih činjenica i zanimljivosti o periodu dok je bio u EKV-u, a pre toga na platnu će se emitovati video spotovi i kratki tv film "Dečak iz vode" autora Marka Novičića u kojem se mogu čuti Cane, Koja i mnogi drugi kako govore o Milanu Mladenoviću i EKV-u iz današnje perspektive.

Karte su u pretprodaji po ceni od 400 din u GIGS TIXu, dok će na ulazu biti 500 din.

GDE?

NOVI SAD
KLUB "THE QUARTER"

KADA?

PETAK 10.11.2017. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.