kartice-male-2017

SILICONE SOUL
02.09.2017.
BEOGRAD - KALEMEGDAN

El. pošta

Koncerti

silicone_soul_banner.png

Prva u nizu Pure Events žurki ugostiće škotski DJ duo, Silicone Soul, beskrajno simpatične momke koji su prethodnih godina, svojim fenomenalnim nastupima i zabavama, uspeli da steknu kultni status kod izbirljive beogradske publike.

Uvodeci snažne melodijske obrasce, ovi momci su napravili formulu kojom već godinama “razvaljuju” dance floorove širom sveta.

Silicone Soul su poseban fenomen na svetskoj muzičkoj sceni, pre svega zbog svoje strašne predanosti poslu DJ-a, euforičnim žurkama koje kreiraju, ali i zbog muzičke orginalnosti koja ih čuva od zapadanja u kliše.

Njihovi muzički setovi zasnivaju se na tvrđem house – techno zvuku, uz izlete u deep, emotivne I psihodelične momente. Uvek spremni, da iznenade i sebe i publiku, jednom nogom u underground vodama, odakle dolazi najuzbudljivija muzika, drugom nogom u sferi svojih hitova, koje često remiksuju.

Njihov ponovni dolazak u Beograd, uz pratnju legendarnog DJ-a i producenta Fakira, garantuju vrhunsku i nezaboravnu zabavu!

GDE?

BEOGRAD
KALEMEGDAN, iza paviljona "Cvijeta Zuzorić" - ex mini golf tereni

KADA?

SUBOTA 02.09.2017. u 23h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER  - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.