kartice-manje

HYBRID
06.05.2017.
NOVI SAD - SKC FABRIKA

El. pošta

Koncerti

hybrid_0605_baner.png

Najtvrđi Đurđevdan do sad u Fabrici sa Wolframom i Lagom

Nakon što je prvobitni termin Hybrid-a, ustupljen SKCNS Fabrika za premijeru predstave “Don Kihot”, događaj se odložio za 6. maj ove godine, kada je ujedno i Đurđevdan.

Lineup u nešto izmenjenom sastavu,ali sa nepromenjenim headlajnerima ili kako organizatori navode - na slavskoj trpezi, nalaze se DJ i producent - Lag, koji se nedavno vratio sa turneje iz SAD.
Novosadski acid metal sastav Wolfram najavljuje dvočasovni nastup, gde će publika ujedno moći da čuje novi materijal sa EP-a koji izlazi do kraja aprila.

Za sada su poznata neki od gostiju sa novosadske muzičke scene koji će gostovati, a to su Dunja Dačić - Dojo, Vukašin Kartalović - Gernika, Dojo; Aleksandar Marin - Velar; Bejn - BDFuse.

Kompletnom audio-vizuelnom doživljaju samog događaja, doprineće i multimedijalni umetnik infimensions, alias pod kojim stvara medijski umetnik Danijel Šivinjski, osnivač transpectar kolektiva. Najčešće se izražava na polju eksperimentalne, generativne i interaktivne umetnosti – od svetlosnih instalacija do mapiranih projekcija, od klupskih i festivalskih do pozorišnih scena.

Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstixa (ili na njihovom sajtu) po pretprodajnoj ceni od 400 RSD, a na samom ulazu i na dan događaja, karta će biti 500 RSD.

Posetite link za Facebook event za više informacija.

Zbog tehničkih razloga, organizator je bio primoran da pomeri termin održavanja Hybrid događaja za subotu, 06.05.2017.!

Povrat novca za karte kupljene za prvi termin odražavanja će biti u sledećim terminima:

  • od 20.04 - 25.04.2017. - podnositi zahtevi za povrat novca. Zahtevi se podnose na onim prodajnim mestima gde su ulaznice kupljene!
  • od 28.04 - 05.05.2017. - će biti period povrata novca, po zahtevima koji su podneti u terminu predviđenom za to.

GDE?

NOVI SAD
SKCNS FABRIKA

KADA?

SUBOTA 22.04.2017. u 21č - OTKAZAN TERMIN

SUBOTA 06.05.2017. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

EARLY BIRD PARTER = 400 dinara 

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj dođaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.