kartice-manje

BLAZIN QUARTET
04.04.2017.
NOVI SAD - FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Koncerti

BAZINQUARTET_BANER.jpg

Poreklom iz Amsterdama, sada sa sedištem u Parizu, Blazin' Quartet je mladi bend koji se ne obazire na muzičke granice. Mešaju sve što vole i u čemu uživaju kako bi slušaoce poveli na put u svoj svet. Njihovo raznoliko evropsko poreklo (Balkan, Skandinavija) ​​meša se sa džezom kao zajedničkim jezikom i dok se muzika većinom oslanja na melodije, ritam i uzajamno muzičko sadejstvo, odsustvo harmonskih instrumenata ostavlja dovoljno prostora za elektronske zvuke i lupove.

Za kratko vreme svog postojanja, Blazin' Quartet su nagrađeni na Holandskom džez takmičenju, Holland Casino Jazz & Rock nagradom, a nastupali su na svim stranama sveta, od Kine do Brazila. Nastupali su na festivalima kao što su North Sea Jazz Festival, kao i u brojnim klubovima, a bili su i deo Young VIPs Tour-a 2009. godine u Holandiji.

Njihov debi album Finding A Way (2009, Challenge) je izvanredno primljen od strane medija i javnosti, kojim se bend upisao na svetsku muzičku mapu. Tri godine kasnije, 2012. izdali su drugi album Jalkan Bazz (Challenge) kojeg je producirao kultni umetnik naših prostora - Rambo Amadeus. Nakon Srđanovog preseljenja u Pariz, Blazin' Quartet je objavio novi album u jesen 2016. godine. Album je nov po konceptu, a na njemu gostuje Federiko Kazagrande (Federico Casagrande) priznati italijanski gitarista.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX.
Pretprodaja: 400 dinara
Na ulazu: 600 dinara

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

KADA?

UTORAK 04.04.2017. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - 400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.