kartice-manje

KRENI NA KLIKU 2
22.04.2017.
NOVI SAD - THE QUARTER

El. pošta

Koncerti

klika_2_gigstix_banner.jpg

KRENI NA KLIKU 2: EPIZODA SA KUKUSIMA
22.04.2017. - THE QUARTER, NOVI SAD
POČETAK KONCERTA U 21h

KUKU$

Ako ih pitate za press info, poslaće vam jednu te istu rečenicu koja stoji u svim njihovim eventovima i najavama: KUKU$ su urbane legende.
KUKU$ jesu urbane legende i uspješno jašu novi trap zvuk koji u Zagrebu broji na hiljade i hiljade slušalaca i zajedno s High5-om čine 33 bandu s kojom sve češće imaju zajedničke nastupe i turneje.
Što se samog Zagreba tiče, tu su nastupali u gotovo svim koncertnim prostorima, podrumima, otvorenim prostorima, od Gričevanja i Brucošijade FER-a do Tvornice Kulture, Medike i Super Supera, a najupečatljivi je ipak ovaj posljednji u sklopu "Drito iz Tvornice" festivala.
Sve je započelo krajem 2014. i nedelju dana ranije rasprodanim klubom Klub, uoči koncertne promocije njihovog debi albuma "Flexikon", a nastavilo se konstantnim rastom i izbacivanjem trap hitova.

KUKU$ - Parice
https://www.youtube.com/watch?v=sdSJpNpio3s

Od tada su izdali zajednički mixtape sa Shirom Rodbinom zatim drugi, jednako uspješan album iz 2015. "O KUKU$ima se ne raspravlja".
KUKU$- Frend
https://www.youtube.com/watch?v=yccJhULE4A0

Nedavno su predstavljali i dva nova single-a "Frend" i "Magic Jonhson" koja bi se trebala naći na njihovom novom albumu, a uz to sve su paralelno radili i na novom projektu sa braćom High5 te su 3.3. izbacili "Gram Turizlo" pod imenom "Triestri".

KUKU$ - Magic Jonhson
https://www.youtube.com/watch?v=flOxBAOx5Ag

Linkovi:
https://web.facebook.com/kukus36/
https://www.youtube.com/channel/UCagUXkgOvrzfug2ziSAlVww/videos

GDE?

NOVI SAD
KLUB "THE QUARTER"

KADA?

SUBOTA 22.04.2017. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO  - 499 dinara 

VIP - 999 DINARA

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj dođaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.