kartice-manje

JOSIP A LISAC LIVE
31.03.2017.
NOVI SAD - FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Koncerti

Josip_A_Lisac_baner.jpg

Bend JAL (Josip A Lisac), nastaje 2009. godine u Novom Sadu, Srbija. Kao inicijator ideje, pevač, tekstopisac i kompozitor većine pesama postavlja se Vedran Ferizović, dok bend potpisuje sve aranžmane. JAL okuplja muzičare različitih izvođačkih stilova i afiniteta, te se s toga njihova muzika ne može ukrotiti nekim od poznatih nam pravaca rokenrola. Ipak najveći deo stvaralaštva oslanja se na ska/rege forme i ritmove. Muzički stilovi koji u međusobnom kontaktu proširuju mogućnosti alternativne muzike dvadesetprvog veka, jesu još i rok, bluz, folk, džez, pank...

Zvučnu sliku ovog benda čine: bubanj, bas, električna gitara, klavijature, akustična gitara i duvačka sekcija koja je promenljiva u skladu sa potrebama pesme ili albuma. Tekstovi se bave socijalnim, ljubavnim, urbano-filozofskim temama koristeći se ironijom, poezijom, rimom, poređenjem, šalom, a najviše igrom reči, što je i jedna od osnovnih odlika ovog sastava, počevši od samog imena. Josip A Lisac je bend koji podržava višeslojnost rokenrola i tako ide u korak sa vremenom, ali ipak, njihova vera i ideali jesu velikim delom u prošlim vremenima.

Pogledajte JAL kanal: https://www.youtube.com/user/JosephButMaleFox/videos

Više detalja o JAL na: http://www.firchiethinktank.com/josip-lisac-live/

Ulaznice možete kupiti na svim GIGS TIX prodajnim mestima sistema  po pretprodajnoj ceni od 200 dinara, a na ulazu po ceni od 300 dinara.

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

KADA?

PETAK 31.03.2017. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO ULAZNICA - 200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.