kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

RITAM NEREDA
24.12.2022.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Dom kulture

RitamNereda24

Koncert Ritma nereda u Domu kulture pomera se za 24. Decembar!

U subotu 29. oktobra Ritam Nereda održao je prvi od dva zakazana koncerta u novosadskom Domu kulture, a zbog narušenog zdravstvenog stanja jednog od članova benda, koncer koji je bio zakazan za 4. novembar, pomera se na 24. decembar.

Saopštenje organizatora prenosimo vam u celosti.

„Draga naša publiko,

Prvi put za 35 godina bend RITAM NEREDA primoran je da koncert koji je bio zakazan za 04.11.2022. zbog pogoršanog zdravstvenog stanja jednog od članova benda, pomeri na novi datum. Bend je svestan da je pomeranje pred dan koncerta vrlo nezgodno kako za publiku tako i za organizatore, ali su na žalost primorani na to. Zajedničkim snagama, uspeli smo da nađemo prostora za novi datum - subota 24. decembar.

Na koncertu 24.decembra kao što je i bilo predviđeno, predgupa će biti Sanitarium. Ulaznice kupljene za 04.11. važiće i za novi datum, a ukoliko vam taj datum ipak ne odgovara, povrat novca možete izvršiti na mestu gde ste kartu kupili.

Zahvaljujemo se na razumevanju i vidimo se 24. decembra!"


Napomena: Na koncertima postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

SUBOTA 24.12.2022. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.