kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

Z++
18.06.2022.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Dom kulture

 Z

Z++ u Domu kulture 18. juna!

Sve popularniji treper, autor i producent Z++ nastupiće 18. juna u Domu kulture u Novom Sadu. Muzičar čije je pravo ime Zvonimir Husnjak vraća se u grada posle izuzetno uspešnih nastupa prošle godine.

Na „Jutjubu“ milionske preglede beleže njegove pesme „Kabriolet“, „Ljeto već je gotovo“, „Adrenalin“, „Magija“, „Tajna“... Upoređuju ga sa Dinom Dvornikom, ali i sa modernim svetskim zvezdama kao što su The Weeknd i Post Malone, a on sam svoju muziku definiše kao „andergraund pop“.

z++ “dijamanti” - https://www.youtube.com/watch?v=ZF0p5EI4xac

z++ “kabriolet” - https://www.youtube.com/watch?v=LCczVMGCNJ8

Prvih 100 ulaznice su u prodaju po promo ceni od 1000 rsd. a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

Nakon toga cena ulaznice će biti 1200 rsd.

Z++ je jedan od najperspektivnijih izvođača savremene hrvatske i regionalne scene, koji je doneo nov pristup trap zvuku. Odmah po objavljivanju prvog albuma “18++””, 2019. godine, za izdavačku kuću Retfatlanta Records, čiji je jedan od osnivača, bilo je jasno da je, pre svega, podigao lestvicu što se tiče produkcije. Drugi album “Zauvijek”, koji je objavio krajem 2020, naišao je na izuzetno pozitivne reakcije publike i kritike u regionu.

Z++ kaže da njegove pesme “u 99 odsto slučajeva počinju stvaranjem beata”: “Ako je beat dobar i zanimljiv, već u procesu njegovog stvaranja počnem da ‘fristajlujem’ vokalne melodije koje snimim na mobilnom telefonu, da ih slučajno ne zaboravim, a onda posle, na najbolje melodije smišljam tekst”.

 

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

SUBOTA 18.06.2022. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.