kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

NIKOLA ČUTURILO
10.06.2022.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Dom kulture

 Nikola Cuturilo 10 Jun baner

Nikola Čuturilo 10. juna u Domu kulture!
Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, dolazi u Domu kulture Novi Sad u petak, 10. juna sa početkom od 22h.
Ovom prilikom Nikola Čuturilo će sa svojim bendom promovisati visoko hvaljeno aktuelno izdanje, album pod nazivom „Priče iz Depoa", koji u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.
Jedinstvenost ovog muzičara srpske rok scene, odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji I odličnoj atmosferi.

„Zauvek ću pamtiti koncert na novosadskom Štrandu u jesen 1991 godine. Neposredno posle tog koncerta napustio sam zemlju i život mi više nikad nije bio isti. U mom sećanju vreme se deli na ono do tada i ono posle toga" kaže Nikola i dodaje, „Možda ću nekad i pisati o tome ali mnogo pre toga već 10.06. imaću u Novom Sadu u Domu kulture preča posla. Jedva čekam koncert i priliku da novosadskoj publici sa svojim bendom predstavim nove pesme sa „Priče iz depoa" kao i pažljivo odabrani presek starih numera sa svih prethodnih izdanja".

Video spot "Lice ulice" : https://youtu.be/9luEPHndM4g
Video spot "Sanjam te" https://youtu.be/fD4Hw0ADaCw

Prvih 100 ulaznice su u prodaju po promo ceni od 800 rsd. a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.
Nakon toga cena ulaznice će biti 1000 rsd. Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1200 rsd.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

PETAK 10.06.2022. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 800 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.