kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

KRALJ ČAČKA - OTKAZANO
21.8.2021.
NOVI SAD - TC PROMENADA

El. pošta

Otkazani događaji

kraljcackaotkazano

Jako nam je žao što moramo da vas obavestimo da se koncert Kralja Čačka prethodno zakazan za 21. avgust 2021. na „Open Air" krovnoj terasi TC Promenada, otkazuje iz tehničkih razloga.

Udruženje Free Space kao organizator koncerta Kralja Čačka koja je OTKAZAN iz tehičkih razloga, nudimo da mogućnost da kupci ulaznice za naveden koncert mogu da iskoriste za PREMIJERU muzičko–poetske street movie- predstave „Soundtrack za film koji nije snimljen" čiji je glavni protagonista upravo beogradski pesnik, kantautor i slikar Kralj Čačka, zajedno sa zagrebačkom pesnikinjom, kantautorkom i dramaturškinjom Ninom Bajsić., a koja će biti odigrana u utorak, 14. septembra na Salašu 137.

Za sve vas koji se odlučite da nam se pridružite na Salašu 137, a nemate  sopstveni prevoz obezbedili smo i to bez dodatnih troškova.

Takođe, svi vi koji ipak želite da vratite karte moći ćete to da učinite preko Gigstix-a.

U skladu sa preporukama državnih organa o smanjenju međuljudskih kontakata i prevencije zaraze COVID-19 virusom, GIGS TIX će zahteve za povraćaj novca primati isključivo elektronskim putem. Novac za ulaznice nije moguće povratiti na prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene. Kupci ulaznica koji žele da ostvare pravo na povraćaj novca treba da postupe na sledeći način:

  1. Skinuti elektronski formular klikom na ovaj link.
  2. Elektronski formular može se popuniti isključivo na PC / Mac računaru, korišćenjem programa Adobe Acrobat Reader DC. Ukoliko taj program nemate instaliran možete ga besplatno skinuti sa ovog linka.
  3. Informacije i pravila podnošenja zahteva nalaze se na drugoj stranici formulara.
  4. Potpuno popunjen formular snimite i pošaljite mejlom na adresu   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pošaljite nam upit na mejl adresu   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  

 

GDE?

NOVI SAD
TC PROMENADA - KROVNA TERASA

KADA?

SUBOTA 21.8.2021. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1200 dinara

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.