kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

VIZELJ U AMERIKANI
23.12.2022.
BEOGRAD - DOM OMLADINE

El. pošta

Događaji

 VIZELJ U AMERIKANI

BEOGRADSKI BEND VIZELJ NAJAVLJUJE VELIKI SOLO NASTUP U DOMU OMLADINE!

Petak 23. decembar, sala Amerikana, 21h

Jedan od bendova sa najatraktivnijim potpisom na lokalnoj sceni, Vizelj, najavljuje prvi veliki solo koncert u Domu omladine Beograda, u petak 23. decembra s početkom u 21h. Bend će krajem novembra objaviti dugo-očekivano studijsko izdanje „Ne vidim te od dima", sa kog su već objavili pet singlova sa pratećim video spotovima. Vizelj je kroz novih pet singlova "provozao" publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka tipičnog za 70-te godine, do rada na bubnjevima u stilu jungle i drum&bass producenata iz Velike Britanije. Kao savršeni spoj gitarske muzike i klupske energije, ovaj bend obećava da će u Dom omladine doneti svoj jedinstveni i specifični, ukratko rečeno - rejv.

Novi album će biti treće studijsko izdanje Vizelja, nakon albuma „Naj Bolji" iz 2017. i EP-ja „Superspektakl" iz 2018. godine. Godine 2019. godine Vizelj je imao i turneju po Velikoj Britaniji, gde su predstavili boje beogradske scene u čak četiri grada – i to u Dablinu, Liverpulu, Edinburgu i Londonu. Bend čine Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović.

Lokalnu podršku na koncertu čini dub bend Headhop, koji je početkom ove godine objavio debitantski EP imena „Return to Soho" sa singlom „JAWBREAKER". Bend je oformljen u proleće 2021. Godine, a čine ga trombonista Miloš Stevanović, basista Danilo Ristić i producent Miloš Radičević. Miloš Stevanović (aka Lavan) je takođe deo Zicer Inc. rep kolektiva, a zajedno sa Danilom Ristićem je radio na nekoliko muzičkih projekata. Miloš Radičević je producent i DJ baziran u Beogradu koji izdaje klupsku muziku pod nekoliko pseudonima.

Članovi benda Vizelj su takođe glavni odgovorni za formiranje primećenog HALI GALI kolektiva, gde kroz svirke i kompilacije predstavljaju nove bendove sa scene – a prvo-izdatu kompilaciju možete slušati ovde.

Gledaj spot Vizelj – Ne vidim te od dima
Gledaj spot Vizelj – Novčanice
Gledaj spot Vizelj – Šta je stid
Gledaj spot Vizelj – Struja
Gledaj spot Vizelj – Mislim da sam plav

GDE?

BEOGRAD
DOM OMLADINE 

KADA?

PETAK - 23.12.2022. u 21h.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 900 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

 

-->