kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

NECRONOMICON - 3000AD I STONECAST
13.10.2022.
NOVI SAD - SKCNS FABRIKA

El. pošta

Koncerti

necronomicon1310

Nemački thrash metal bend Necronomicon nastupiće 13. oktobra u SKCNS Fabrici.

Tokom pandemije koronavisusa, snimili su deseti album u novoj postavi „The Final Chapter", koji je u suštini novo poglavlje za bend – to je prvi put da bend ima međunarodne članove, tako da je zvuk drugačiji, ali i dalje je to Necronomicon.

Uz njih će nastupiti i crossover/thrash metal trojac sa Novog Zelanda 3000AD, kao i Stonecast, heavy metal bend iz Marseja.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa.

Na dan koncerta cena će iznositi 1.200 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

GDE?

NOVI SAD 
SKCNS FABRIKA

KADA?

ČETVRTAK - 13.10.2022. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 800 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.