kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

VIBE FACTORY FESTIVAL
21-23.10.2022.
NOVOSADSKI SAJAM

El. pošta

Događaji

vibefactory

Izazivamo vas da uskočite u naš svet od 21 do 23. oktobra 2022. godine na Novosadskom sajmu i budete deo najveće proizvodnje vajbova u regionu.
Vibe factory je festival najvažnijih gejming blokbastera na svetu, najprestižnijih programera i stvaralaca iz oblasti gejminga, hardvera za igre, takmičenja i igara.
Osim svega toga, ne fokusiramo se samo na igre, nego i na edukativne radionice, kao i na važne govornike iz sveta igara i mnoge velike superzvezde sa Youtube-a i Twitch-a.

Sve ovo i još mnogo toga ćete imati u ova tri dana kod nas, kao i priliku da svoje vibracije uključite za pravu zabavu i uživanje.
Zato vas Vibe factory izaziva da dođete na najveći i najatraktivniji gejming šou!

Očekujemo više od 50 000 posetilaca kojima ćemo omogućiti potpuno uživanje u ovim danima punim igara, predstavljajući vam sve najvažnije iz sveta hadvera i softvera za igrače i sve one koji to tek žele da postanu. Naša specijalnost biće i mnogo spektakularnih mečeva i mnogo nagrada za igrače.

Ne propustite najveći društveni događaj video blogera, jutjubera i strimera iz regiona, kao i internacionalnih superzvezda.

Bukirajte na vreme svoje mesto na najvećem regionalnom gejming spektaklu.

GDE?

NOVI SAD
NOVOSADSKI SAJAM

KADA?

PETAK-NEDELJA
21-23.10.2022. - 09-20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

DNEVNA ULAZNICA - 1.000 dinara
TRODNEVNA ULAZNICA - 2.200 dinara
PORODIČNA ULAZNICA - 2.500 dinara (važi za dvoje odraslih i dvoje dece)
TRODNEVNA PORODIČNA ULAZNICA - 5.500 dinara (važi za dvoje odraslih i dvoje dece)

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.