kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

ALIENN
16.07.2022.
BEOGRAD - PEŠČARA MAKIŠ

El. pošta

Događaji

alienn2006

ALIENN 

• ALIENN • je Patrik Fereira (31 God) rodjen je u Svajcarskoj a preselio se u Portugal sa 6 godina. Dj-ing je poceo sa 13 godina mixujuci House i Tehno muziku. Kada je upoznao Psy Trance muziku godinu dana kasnije, posvecuje joj se maksimalno. Ulazeci dublje u scenu odlucio je da pravi zatvorene i otvorene zurke predstavljajuci nacionalne i internacionalne izvodjace portugalskoj publici.

Prvi album: ALIENN - COSMIC MATTER je izdat 9. oktobra 2009 godine za HyperGate Records. Pocev od tada posetio je Svajcarsku, Japan, Meksiko, Srbiju, Italiju i druge zemlje. Njegove trake su izdate na sledecim kompilacijama: VA Liquid Legacy, VA Fractal Energy 4, VA In Lakech, VA Osaka Mafia, VA Psyshark Vibes 4, VA Another Dimension, VA Gaia Tek 2 and 3, VA Hyperdelic Pill i dr. Alienn je clan HyperGate Records, Joker Records, Beyond Logic Records, Buddha Mantra Records, Kaos Krew Records i Mechanik Records.

GDE?

BEOGRAD
PEŠČARA MAKIŠ

KADA?

SUBOTA 16.7.2022. od 23č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 900 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.