kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

OCTAVE ONE - LIVE
21.05.2022.
BEOGRAD - BARUTANA

El. pošta

Događaji

octave one baner

Jedni od najcenjenijih predstavnika detroitske techno scene Octave One nastupiće u Barutani 21. maja.

Iako je svakako najpoznatija stvar od ovog dua laganija pesma Black Water sa Ann Saunderson, njihovi nastupi su znatno življi, dinamičniji i puni energije. Na svojoj etiketi "430 West Records" izdali su neke od revolucionarnih himni densflorova širom sveta, uključujući i čuvenu "Jaguar" od DJ Rolanda, zatim "Falling in Dub" od Random Noise Generation's, kao i "My A.U.X. Mind" od Aux 88's. Radili su remikse za umetnike kao što su Massive Attack, Akabu (Joey Negro), DJ Rolando (Jaguar), Steve Bug, Inner City... Sastav čine braća Lenny i Lawrence Burden, a po potrebi pomažu i ad hok članovi Lynell, Lorne i Lance Burden

GDE?

BEOGRAD
BARUTANA

KADA?

SUBOTA - 21.5.2022. u 23h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 990 dinara
VIP - 1390 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.