kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

ILLUSIONS
21.05.2022.
GALERIJA - BEOGRAD

El. pošta

Događaji

 illusions panorama22

Illusions Panorama 21. Maja na Galeriji Beograd

ARGY I PATRICE BAUMEL STIŽU NA ILLUSIONS PANORAMA!

Da li ste se uželeli leta i zalaska sunca uz zavodljive bitove koji vas vode na putovanje između mašte i realnosti? Ukoliko jeste, sigurno nećete propustiti novu Illusions Panorama žurku, koja u Beograd dovodi još dve zvezde Afterife-a! Ovoga puta će na Galeriji Beograd nastupiti Argy i Patrice Baumel, uz nezaobilaznu sjajnu domaću podršku koju ovog puta čine Mimi x FY, Nexie i Dee.
Ove godine vas sigurno nije zaobišao novi globalni dance hit Tataki, iza kog stoji upravo Argy, jedan od hedlajnera Illusions Panorama eventa. Poreklom sa Rodosa, a trenutno baziran u Berlinu, Argy je u proteklih 5 godina radio sa impresivnim nizom etiketa u rasponu od Cocoon-a Svena Vatha i Objectivity-ja Dennisa Ferrera, pa sve do Ibadan-a i Defected-a, i naravno svima omiljenog Afterlife-a za koji je i izdao Tataki. Pred ovim mladim i talentovanim dečkom tek stoji blistava karijera, kako u DJ ingu, tako i u producentskom svetu.
Patrice Baumel je tehno veteran koji je sebi isklesao jedinstven put kroz evropsku i globalnu elektronsku scenu. On je najbolji producent Beatport liste i vrhunski DJ koji u Amsterdamu ima status lokalnog superstara zbog dugogodišnje rezidenture u popularnom klubu Trouw.
Njegovo ime može se naći na mnogim popularnim etiketama kao što su Kompakt, Get Physical, Watergate i naravno Afterlife.

Vrata Galerije se otvaraju u 19h – ukoliko ne želite da propustite prelep zalazak sunca uz panoramski pogled na Beograd, dođite na vreme!

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem - da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije.

Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

GDE?

BEOGRAD
GALERIJA

KADA?

SUBOTA 21.05.2022. u 18h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 790 990 1290 1690 1990 dinara
VIP - 1490 1690 1990 2390 dinara RASPRODATO!

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.