kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

DRIVE IN FOR LIFE
6-10.5.2021.
NOVI SAD

El. pošta

Događaji

driveinnurdor

Prvi drive in bioskop u Novom Sadu biće otvoren od četvrtka, 6. maja, do nedelje, 9. maja, na Novosadskom sajmu, a sve ovo u sklopu humanitarnog filmskog festivala "Drive-in for Life", na kojem će se prikupljati sredstva za nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, NURDOR.

Tokom četiri dana, na dve lokacije, biće prikazano 16 autroskih filmova na temu "Feel Good", a pored bioskopa na otvorenom u Novosadskom sajmu, publici će biti dostupne i projekcije u Areni Cineplex. Ulaznice za bioskop na otvorenom u prodaji su putem Gigstixa, dok će ulaznice za Arenu Cineplex biti dostupne na blagajnama bioskopa.

SATNICA za projekcija na Novosadskom sajmu (Drive - In bioskop, karte se plaćaju po vozilu):

Za satnice filmova u Areni, poseti zvaničnu Facebook stranicu humanitarne akcije.

VAŽNE NAPOMENE PRI KUPOVINI KARATA ZA DRIVE - IN BIOSKOP (MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE):

  • Cena po projekciji važi za celo vozilo;
  • Kako pogledu na projekciju filma ne bi smetalo vozilo parkirano ispred, platno će biti postavljeno visoko, te će biti vidljivo isključivo osobama na prednjim sedištima (osim ukoliko ne vozite kabriolet);
  • Ulazak na projekciju biće omogućen samo za sledeće tipove vozila: limuzina, hečbek, karavan, kupe i kabriolet. Duboko se izvinjavamo vlasnicima ostalih tipova vozila, ali zbog vidljivosti, nećemo moći da im omogućimo pristup;
  • Ukoliko niste u mogućnosti da posetite program bioskopa na otvorenom, a želite da podržite NURDOR, moći ćete da za istu cenu kupite humanitarnu kartu. Kupovina humanitarne karte, ipak, ne omogućava prisustvo projekcijama;
  • Prilikom realizacije događaja biće poštovane sve mere prevencije od širenja zaraze koronavirusa. Molimo vas da tokom projekcije svoje vozilo napuštate samo zbog odlaska do šanka ili toaleta;
  • Vozilo iz objektivnih razloga neće biti u mogućnosti da napusti događaj tokom trajanja filma;
  • Zvuk sa filma će se slušati preko frekvencije u kolima, pa je potrebno da vozilo ima radio;

Humanitarni filmski festival biće realizovan u organizaciji Udruženja građana "Rotari klub Novi Sad Alma Mons", uz podršku Coca-Cola HBC Srbija.

Partneri na projektu su MCF - MegaCom Film, VOD Moj Off, Arena Cineplex, Novosadski sajam, SAFE d.o.o, Chameleon Rental, EU info point Novi Sad, Atomic Visual Support, Mobilsistemi doo, OmMade, Radio AS FM, Brendomania, ZOOM MEDIA audio visual support, Proizvodnja Konditora Braća Popov.

GDE?

NOVI SAD
NOVOSADSKI SAJAM
ARENA CINEPLEX - Ulaznice se kupuju na blagajni Arene Cineplex!

KADA?

ČETVRTAK - NEDELJA
6-9.5.2021. 

VRSTE I CENE ULAZNICA?

Cena po projekciji - 1000 dinara

DONACIJA (Humanitarna karta) - 1000 dinara
Napomena: sa ovom kartom nije moguće prisustvo projekcijama!

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.