kartice-male-bez-amex-2017

SEE-IT SUMMIT 2018
07-09.11.2018.
NOVI SAD - NOVOSADSKI SAJAM

El. pošta

Događaji

seeIT_banner.png

Prvi Internacionalni Samit u Jugoistočnoj Evropi za IT sektor i Telekomunikacije od 7. do 9. novembra 2018. godine na Novosadskom Sajmu.

Predstavljamo vam 1. Internacionalni Samit za glavnu tačku biznis sektora Jugoistočne Evrope u IT-u – Telekomunikacijama – Inovacijama - Video igricama i “IoT - internet of things”. Vrhunski trodnevni program prezentacija, inovacija, patenata, radionica, poslovnog umrežavanja, foruma i poslovnih susreta uz učešće prestižnih eksperata iz oblasti IT-a i telekomunikacija u svetu.

Konferencije – Okrugli stolovi - Radionice - B2B sastanci – Inovacije iz Srbije - “Outsourcing” B2B forum – Zapošljavanje – Veče SAMITA – Start up mogućnosti EU za kompanije i investitore

Prva dva dana SAMIT-a rezervisana su za predstavnike biznisa iz oblasti IT-a i Telekomunikacija, dok je treći dan otvoren za sve posetioce.

GDE?

NOVI SAD
NOVOSADSKI SAJAM

KADA?

SREDA - PETAK 07 - 09.11.2018.  od 9h do 18h.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

VISITOR (PUBLIC) - 300 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.