kartice-male-2017

SHURIKEN WINTER 2017
01.12.2017.
NOVI SAD - THE QUARTER

El. pošta

Događaji

shuriken_winter_baner.jpg 

Shuriken, prvi srpski DNB festival je veoma uspešno pokrenut prošle godine kao nastavak Šurenje događaja, a u budućnosti održavaće se u decembru kao zimski i junu kao letnji festival.

Posle ovogodišnje letnje edicije na Petrovaradinskoj Tvrđavi čija poseta je brojala preko 2000 ljudi, nastavljamo priču ovog decembra, gde ćemo ugostiti dva veoma mlada, uspešna i izuzuetno popularna producenta iz Londona !

Malux kao predstavnik neurofunk zvuka, čija produkcija se u potpunosti izdvaja od svih producenata danas, a njegov talenat su prepoznale sve vodeće izdavačke kuće, kao i vodeći svetski promoterI - UKF.

Kyrist, devojka koja se iznenada pojavila na svetskoj sceni ove godine, svoje prvo izdanje je izbacila na legendarnoj Dispatch izdavačkoj kući, kao vodećoj minimal / deep etiketi danas na svetu, i veoma nam je drago što će ona biti prva ženska osoba koja će nastupiti na našim događajima.

______________________________________________________

Kyrist / UK / Dispatch Recordings
Kyrist dolazi iz muzičke porodice a kako je sazrevala otkrila je strast prema drum and bass muzici. U poslednjih par godina izgradila je svoj stil koji se fokusira na mračnijem i "tech" zvuku bubnja i basa. Producentske kuće kao što su Proximity, Nurtured Beatz, Vandal, Dutty Audio i naravno Dispatch, bile su temelj njenog uspeha!
Dobila je podršku od producenata kao što su Noisia, Ant TC1, Kasra, Emperor, Skeptical, Lenzman, Xtrah, Chris.SU a postala je resident Dispatch Recordnigs-a.
Posle nastupa na najvećim festivalima bass muzike kao što su Outlook i Let It Roll, Kyrist stiže i na Shuriken festival kod nas!
______________________________________________________

Malux / UK / Eatbrain / Bad Taste / Get Hype Records

Dugogodišnji Drum & Bass majstor i pionir u bass muzici pod imenom SKOPE, Malux je trenutno jedan od mladih najpopularnijih i najtalentovanijih neurofunk producenata na svetu!
Postigao je ogroman uspehu svojoj prvoj godini postojanja lansirajući par izuzetno moćnih numera - TURBINE / FONK na velikoj Bad Taste etiketi, tako biva podržan od strane UKF ekipe gde ubrzo nakon toga izdaje popularnu traku RUBIX na Inspected etiketi i numeru POWERCUBE na Trendkill izdavačkoj kući.
Njegov talenat je brzo isplivao na površinu i ubrzo njegove trake postaju redovne u traklistama radio mikseva legendi Noisia i Friction.
Ubrzo izbacuje numeru SHILOCK za Invisable etiketu čiji su vlasnici Noisia i DEAD BEAT traku za legendarni Cause 4 Concern...
Nakon uspešnih izdanja pridružuje se Methlab etiketi i agenciji, gde remiksuje popularnu numeru od Billaina - MAINFOLD i ubrzo nakon toga izdaje singl u saradnji sa legndom TC-om i Chrissy Chriss-om kao i EPza najpopularniju neurofunk etiketu na svetu danas - Eatbrain.
Njegovi, ovogodišnji nastupi na najvećim DNB festivalima na svetu kao što su Let it Roll i Nu Forms, govore koliko je talentovan i uspešan producent i veoma smo ponosni !

______________________________________________________

⚠ PRETPRODAJA KARATA POČINJE 9. OKTOBRA:

Pretprodaja se vrši ONLINE na www.gigstix.com kao i na glavnoj gigstix biletarnici u ulici Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin), pon-pet: 9-19.30h, sub: 10-15h
Takođe kartu možete kupiti u celoj Srbiji, samo proverite adrese prodajnih mesta na ovom linku:
http://gigstix.com/prodajnamreza

Cene karata:

PROMO: 600 RSD - OGRANIČENE !
REGULAR: 800 RSD
VIP: 1500 RSD - OGRANIČENO !

*AKO OSTANE KARATA, NA ULAZU ĆE BITI SKUPLJE !

* Svi koji imaju ulaznice za KATANA događaj, mogu ući na ovaj event sa njima i na sve naše događaje zaključno sa 30.12.2017!

*VIP ulaznica podrazumeva da će svi koji je kupe, moći od SAMOG POČETKA događaja da budu u posebno odvojenom prostoru tj. backstage-u i tom prilikom će moći uživati u društvu naših DJ zvezda gostiju i prijatelja.

www.dropsensei.com

GDE?

NOVI SAD
KLUB "THE QUARTER"

KADA?

PETAK 01.12.2017. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO PARTER (OGRANIČENO) - 600 dinara

VIP - 1500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj dođaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.