kartice-male-2017

STAND DOWN - PREDSTAVA OTKAZANO!
24.06.2017.
NOVI SAD - FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Događaji

stand_down_baner.jpg

"STAND DOWN" sa Nebojšom Milovanovićem
je predstava u formi monodrame sastavljena od pesama velikih srpskih pesnika: Vladislava Petkovića Disa, Mike Antića, Ljubivoja Ršumovića, Dobrice Erića, Aleksandra Sekulića, Ljubomira Simovića, Brane Petrovića, Matije Bećkovića, Branka Miljkovića, Vita Nikolića, Jevrema Brkovića, Jovana Dučića, Laze Kostića, i drugih.

Autor i glumac predstave kaže:
"Uz pomoć mladog pozorišnog reditelja Milana Neškovića stvorio sam novi žanr nazvan 'stand down', kao nešto što je asocijacija na stand up komediju, kabare, a nema mnogo veze sa tim jer govorim veliku poeziju, koja je osnova, a ostalo je interaktivna forma gde je i publika uključena. Povezujem istinite događaje iz mog života, od rođenja dece, upoznavanja supruge, odabira životnog poziva, mog osvrta na situaciju duha i kulture kod nas i u svetu, i izabrane pesme velikih srpskih pesnika, i postajem angažovani umetnik. I, naravno, u pitanju je krajnje edukativna predstava kakve nema ni na jednoj sceni.

Na 41-om Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, predstava "Stand down" sa Nebojšom Milovanovićem je dobila nagrade: Zlatna kolajna za najbolju predstavu festivala i nagradu za novu scensku igru i inovativnost!

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX.

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

KADA?

SUBOTA 24.06.2017. u 20:30h  OTKAZANO!

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - 400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.